OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747990
Menu
39302
Banner
113988
Main Description
113989

Σχεδιαστικά Πακέτα

Vertical Image Area
113990

Από τα Σχεδιαστικά Πακέτα το AutoCAD είναι το δημοφιλέστερο λογισμικό δισδιάστατης και τρισδιάστατης γενικής σχεδίασης, που εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Απευθύνεται σε Πολιτικούς Μηχανικούς , Τοπογράφους Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες,  Ηλεκτρολόγους, Διακοσμητές, Ναυπηγούς, Σχεδιαστές Δομικών Έργων, φοιτητές πολυτεχνείου και άλλων σχολών.

Σχεδιάστε στις δύο διαστάσεις με το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της αγοράς.
Το AutoCAD 2D έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού κατόψεων, όψεων, τομών, τοπογραφικών και σύνθετων μηχανολογικών σχεδίων, και ηλεκτρολογικών μελετών υπό κλίμακα ακριβείας. Δίνει τη δυνατότητα για γρήγορες διορθώσεις και εύκολες μετατροπές.
Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα του 2D, είναι στην διακριτική σας ευχέρεια να συνεχίσετε με AutoCAD 3D ώστε να γίνεται πιο ανταγωνιστικοί.

AutoCAD 2D

Το AutoCAD είναι ένα από τα κορυφαία σχεδιαστικά λογισμικά παγκοσμίως και απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές στελέχη CAD / IT πολλών κλάδων (π.χ. χαρτογράφησης) και γενικότερα σε όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.

AutoCAD 3D

Το ΑutoCAD 3D είναι η εφαρμογή της Autodesk για τρισδιάστατη σχεδίαση. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μοντέλα και στις τρεις διαστάσεις καθώς και να τροποποιείτε και να βελτιστοποιείτε τα μοντέλα χρησιμοποιώντας φωτορεαλιστικά εργαλεία του ΑutoCAD.

Footer
39307