OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747990
Menu
39302
Main Description
2799805

Μαθήματα γίνονται και δια ζώσης και διαδικτυακά ♦ Έχουμε τους χώρους κρατάμε τις αποστασεις ♦ Οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά

Banner
39629
Horizontal Image Area
2800296

Ξένες Γλώσσες - Χαιρετισμός


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ντουρτουρέκα σας απευθύνουν ειλικρινή χαιρετισμό και θερμά σας καλωσορίζουν!

Ελπίζουμε ότι με το τέλος της ανάγνωσης αυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας να έχουμε βοηθήσει στο να σχηματίσετε μία σαφή εικόνα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας και για το πόσο υπεύθυνα και σοβαρά επιτελούμε την απoστολή μας και το έργο μας.

Γνωρίζουμε ότι ως γονείς προσπαθείτε να δώσετε στα παιδιά σας ότι καλύτερο, ειδικότερα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Προσπαθείτε να τους δώσετε τις δυνατότητες και τα εφόδια εκείνα που θα τα βοηθήσουν να βρουν το δρόμο τους και μέσα από τόσες αντιξοότητες να διακριθούν και να καταξιωθούν.

Γνώστες της πραγματικότητας και θεωρώντας απαραίτητη τη γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας αναζητείτε σωστό περιβάλλον, υπεύθυνους καθηγητές, ειλικρινής και χωρίς σκοπιμότητες ενημέρωση. Επιθυμείτε τα παιδιά σας να περιβάλλονται από ενδιαφέρον, αγάπη και συμπαράσταση στο δύσκολο έργο τους. Κατανοούμε τους προβληματισμούς σας. Βιώνουμε τις δυσκολίες, τις ευθύνες, την αγωνία των μαθητών. Επί σαράντα χρόνια προσπαθούμε αγωνιζόμαστε και αγωνιούμε μαζί τους.

Οι δύο χιλιάδες μαθητές που φοιτούν στα Φροντιστήριά μας αποδεικνύουν την αναγνώριση του έργου μας, επιβραβεύουν την προσπάθεια μας αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν και την ευθύνη μας .

Προσφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στο παρελθόν, θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο.

Horizontal Image Area
39631

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΝΤΟΥΡΤΟΥΡΕΚΑΣ  ιδρύθηκαν το 1977.
Σαράντα (43) χρόνια αργότερα μπορούν να περηφανεύονται για το έργο που επιτέλεσαν, έργο γεμάτο επιτυχία, αναγνώριση, σεβασμό, παραδοχή.
Σαράντα (43) χρόνια εμπειρίας, ιστορίας και αδιαμφισβήτητα  επιτυχημένης πορείας.
Χιλιάδες μαθητές με εμπιστοσύνη αφέθηκαν στην εμπειρία, στον επαγγελματισμό, στην σοβαρότητα και την υπευθυνότητα τους και πορεύτηκαν με απόλυτη επιτυχία στον τελικό τους στόχο.

Με τόσα χρόνια παρουσία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, με αδιάκοπη προσπάθεια και σοβαρότητα αλλά και συνεχή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, έχοντας επίγνωση του έργου που επιτελούν και της ευθύνης που επωμίζονται συμβάλλουν τα μέγιστα στην καταξίωση των μαθητών τους. Υπεύθυνα και ανθρώπινα συμπαραστέκονται και καθοδηγούν τους μαθητές με αμείωτο ενδιαφέρον και προσοχή μέσα από ένα περιβάλλον φιλικό, άνετο και ευχάριστο.

Η συνειδητοποίηση ότι η γλωσσομάθεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την αναγνώριση και καταξίωση του ατόμου αποδεικνύεται και από την επιμονή των γονέων να εφοδιάσουν τα παιδιά τους με όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες.
Το ερώτημα που τίθεται στους μαθητές δεν είναι αν θα μάθουν μία ξένη γλώσσα αλλά πόσες και τι επιλογή θα κάνουν.
Η εμπειρία  όλων αυτών των χρόνων διδάσκει και απαιτεί ότι πρέπει να σκύψει με πολλή ενδιαφέρον και αγάπη στον μικρό μαθητή (που ετοιμάζεται να ξεκινήσει μία ξένη γλώσσα) να τον βοηθήσει στην επιλογή του, αλλά και να κατανοήσει πόσο σημαντικό θα είναι  για την εξέλιξή του, πόσο θα εμπλουτίσει την προσωπικότητά του και τις γνώσεις του, ανακαλύπτοντας καινούργιες κουλτούρες και πολιτισμούς και στηρίζοντας τους στα πρώτα τους βήματα ώστε με όρεξη και υπευθυνότητα να ανταποκριθούν στις νέες τους υποχρεώσεις.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Είναι τιμή και χαρά να αναγνωρίζεται η δουλειά μας, γιατί έτσι ξέρουμε ότι εσείς, έχετε πετύχει τους στόχους σας. Όταν η αναγνώριση έρχεται μάλιστα από έγκυρους και καταξιωμένους φορείς, η χαρά μας είναι διπλή και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Μαζί φτιάχνουμε το πρόγραμμα και την στρατηγική για την επιτυχία. Κερδίζουμε χρόνο και φέρνουμε αποτελέσματα. Ευχαριστουμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε απέναντι στους μαθητές μας, ότι θα είμαστε δίπλα τους για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον.
View more...         

Gallery
2799237
Vertical Image Area
39632

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα εκπαιδευτήρια μας στεγάζονται σε νεωτεριστικά, καλαίσθητα  πολυώροφα κτίρια. Η επιλογή των κτιριακών εγκαταστάσεων έχει γίνει με πολύ μελέτη και προσοχή και με απόλυτο σεβασμό προς τον μαθητή, γιατί η πραγματική μάθηση επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό όχι μόνο της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού ενός σχολείου, αλλά και ενός άνετου, σύγχρονου και ευχάριστου περιβάλλοντος. Read more

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ο μαθητής από τον πρώτο χρόνο της φοίτησης του (συνήθως ξεκινά στην Γ’ Δημοτικού) μπαίνει σε σωστό διδακτικό πρόγραμμα ανάλογο της ηλικίας του. Με επιλεγμένα βιβλία και οπτικοακουστικό σύστημα τοποθετεί από τις προκαταρκτικές τάξεις τις βάσεις για την περαιτέρω πορεία του.
Διδάσκεται προφορικό και γραπτό λόγο (λεξιλόγιο, γραμματική, εκθέσεις). Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στον προφορικό λόγο και σε συνδυασμό με ηχογραφημένα κείμενα Read more

Vertical Image Area
39853

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η διδασκαλία των μαθητών δεν ‘’αφήνεται σε τυχαία χέρια’’. Σωστή διδασκαλία σημαίνει σωστός καθηγητής, σωστός άνθρωπος. Με αυστηρά κριτήρια γνώσεων, υπευθυνότητας, σοβαρότητας αλλά και διάθεσης για το έργο που αναλαμβάνουν γίνεται η επιλογή των καθηγητών. Read more

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Eνημέρωση και συνεργασία με τους γονείς είναι βασική προϋπόθεση για την σωστή πορεία και εξέλιξη του μαθητή, αρκεί αυτή η ενημέρωση να είναι αντικειμενική, ειλικρινής και χωρίς σκοπιμότητες.
Μία ενημέρωση μη ειλικρινής οδηγεί τόσο τους γονείς όσο και τους μαθητές σε Read more

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

♦ Ημερήσια ενημέρωση των καθηγητών προς τη διεύθυνση για τα συμβάντα της ημέρας.
♦ Ατομικός φάκελος προόδου μαθητού για όλα τα έτη φοίτησής  του. Ο φάκελος αυτός περιλαμβάνει όλα τα γραπτά tests του μαθητή από την πρώτη έως την τελευταία Read more

ΣΤΟΧΟΙ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών  ΝΤΟΥΡΤΟΥΡΕΚΑ με την 40χρονη εμπειρία τους στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και γνώστες της Ελληνικής πραγματικότητας στοχεύουν:
♦ Στο να κατανοήσουν το γιατί και να αγαπήσουν οι μαθητές τις γλώσσες που διδάσκονται.
Read more

Horizontal Image Area
39862

ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Οι μικροί μαθητές μετά την έξοδο τους από την αίθουσα διδασκαλίας οδηγούνται στην έξοδο ανά τμήμα συνοδευόμενοι και επιτηρούμενοι από κοπέλα-συνοδό για ασφαλή κάθοδο-έξοδο.
Επίβλεψη των μαθητών από κοπέλες του διοικητικού προσωπικού κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων.

Για την ασφαλή έξοδο των μαθητών προειδοποιητικές (φωτεινές πινακίδες) συνιστούν στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί.

Horizontal Image Area
39864

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


Η καλή γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν τα στελέχη επιχειρήσεων, ιδιωτικών και δημοσίων, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ενιαίας Ευρωπαϊκής αγοράς.
Επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν στελέχη με το επιπρόσθετο αυτό προσόν, βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες εξελίξεις, τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ενήλικες ξαναγυρνούν στα θρανία είτε για να τελειοποιήσουν την γλώσσα που στο παρελθόν διδάχθηκαν είτε για εκμάθηση δεύτερης. Read more

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Πολλές φορές
 Read more

Main Description
39941
Main Description
113789

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε απορίες, σχετικά με τα προγράμματα Ξένων Γλωσσών, συμπληρώστε το αίτημά σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Contact Us
113790

Footer
39307