OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747990
Menu
39302
Banner
39871
Main Description
39868

Κτιριακές Εγκαταστάσεις


Τα εκπαιδευτήρια μας στεγάζονται σε νεωτεριστικά, καλαίσθητα  πολυώροφα κτίρια. Η επιλογή των κτιριακών εγκαταστάσεων έχει γίνει με πολύ μελέτη και προσοχή και με απόλυτο σεβασμό προς τον μαθητή, γιατί η πραγματική μάθηση επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό όχι μόνο της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού ενός σχολείου, αλλά και ενός άνετου, σύγχρονου και ευχάριστου περιβάλλοντος.

Οι μοντέρνοι, πεντακάθαροι και φωτεινοί χώροι σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την οργάνωση μας και δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για ευχάριστη παραμονή και παρακολούθηση των μαθημάτων.

Οι κλιματιζόμενες και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, καθώς και η μελετημένη διαρρύθμιση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης διδασκαλίας και συντελούν σε ένα άνετο, ευχάριστο και αποδοτικό μάθημα. Οι ιδεατές αυτές συνθήκες καλλιεργούν το κατάλληλο κλίμα τόσο για διδασκαλία όσο και για εκμάθηση.

Ηλεκτρονικά και ηχητικά συστήματα ελέγχου εισόδου-εξόδου, εποπτικά μέσα, ελεγκτικό προσωπικό καθώς επίσης  ειδικέ προειδοποιητικές πινακίδες και υπεύθυνοι συνοδοί φροντίζουν να εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες για ασφαλή παραμονή των μαθητών στα εκπαιδευτήριά μας, τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος , όσο και κατά τη διάρκεια της αύλησης.

Vertical Image Area
39946
Gallery
2800127
Main Description
39939
Main Description
39940
Footer
39307